Perakaunan

Wednesday, March 21, 2012

Wordless Wednesday #1 - Garang

Ini kali pertama aku menulis 'Wordless Wednesday' kerana hari ini aku takde idea nak berkongsi  di blog.....Jadi 'Wordless Wednesday' versi aku bukan tanpa 'word' tapi kurang 'word' kerana kebiasaannya entry aku akan panjang-panjang.... Tak caya? Boleh jengah sendiri entri-entri saya yang lepas.

Apa yang saya nak kongsikan cuma pasal 'Garang'. Aku dah kira 2 bulan kat tempat kerja baru ni. Masa mula-mula nak kerja kat sini, aku cakap kat adik aku yang kat sini takde siapa kenal aku. Jadi boleh lah aku jadi garang sikit berbanding tempat lama. Tapi kesudahannya, aku memang tak boleh jadi garang kot......huhu.....

p/s: Nanti bila ada anak sendiri dan anak buah mesti nak garang sikit, tapi masih rasa susah nak buatlah......

2 comments:

  1. jgn lah garang dgn anak saya... syg pak ngah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah betul nak garang tau....mesti cuba ;p

      Delete